Конкурс: „МАГИЯТА НА ПЕЩЕРИТЕ“

Уважаеми ученици, драги студенти,

Спелео клуб „Академик” – Русе с любезното съдействие на Студентски съвет при Русенски университет “Ангел Кънчев” и СТПД „Академик” Ви кани да се включите в конкурс на тема „МАГИЯТА НА ПЕЩЕРИТЕ“.

Категории на конкурса:

– компютърна рисунка – възрастова група ученици 1 – 7 клас;
– видеоклип – възрастова група ученици 8 – 12 клас;
– технично преминаване на въжени препятствия – възрастова група студенти.

 Компютърните рисунките и видеоклиповете да са авторски и в творчески стил с посланието, което искате да предадете на темата „Магията на пещерите“.
Не е необходимо да сте професионалисти, техниките за изпълнение са свободни.  Компютърната рисунка и видеоклипът Ви трябва да накара хората да се замислят – особено тези, които приемат нашата планета, комфорта и ресурсите, които ни осигурява, за даденост. Това е моментът да освободите творчеството си. Големината на компютърната рисунка да е до 25Мв, а продължителността на видеоклипа до 120 секунди, език – български. Вие решавате дали да има диалог, глас зад кадър или нещо друго. Ако има текст на език, различен от български, добавете субтитри.

Права:  Материалите, участвали в конкурса, остават собственост на СК „Академик“ – Русе и той има право да ги използва.                                          .

Началото на конкурса е 05.10.18 г. като ще имате възможност да изпращате вашите материали до 18.10.2018 г. включително. На 24.10.2018 г. на страниците  www.facebook.com/sc.academic.ruse и studsavet.uni-ruse.bg ще бъдат обявени печелившите творби.

Класирането на конкурсните творби ще се определи от тричленно жури. Рисунки и видиа, които не отговарят на изискванията на конкурса и на добрите нрави, няма да бъдат допускани.

Творбите изпращайте на електронен адрес sc-akademik-rs@abv.bg.

Техничното преминаване на въжени препятствия ще се проведе на 30.10.2018 г. от 14:00 ч. в парковата зона на университета зад Ректората.

Награждаването на печелившите творби – рисунки и видеоклипове и на победителите, мъже и жени, в преминаването на въжените препятствия, ще се състои на 30.10. от 16,45 часа. Награди ще има и за участие.

Очакваме да се включите в конкурса и да се забавляваме заедно. Успех!