Летен университет 2017

“Летен университет” представлява проект на Националното представителство на студентските съвети, стартиращ като „Национални студентски игри” през 2002 година.
Летният университет е социален проект, целящ да създаде условия за изграждане на активния диалог между студентските общности на висшите училища, посредством участието им в обучения, семинари, спортни и културни събития, обединявайки ги да работят заедно за развитието на масовия студентски спорт, образованието и междукултурните ценности.
Чрез проекта, ние, студентите, си поставяме за цел да се популяризира масовия непрофесионален спорт сред студентите, както и да се привлече по-голям брой активно занимаващи се със спорт, култура и социални дейности в университетите.
Освен спортни игри, всяка година организаторите се стараят да променят и обогатяват програмата на Летния университет, включвайки в нея различни академични и творчески семинари, обучения за работа в екип, състезания по знания, както и мероприятия с развлекателен характер – Мис и Мистър „Студентско лято” , латино-вечер, графити-парти и др.

15-то издание на Summer University ще се проведе в периода от 23 Август до 29 Август 2017 г., с домакин – курортен комплекс “Албена”.

Студентски съвет обявява процедура за формиране на делегацията на Русенския университет за “Летен университет 2017”


ОБЩИ УСЛОВИЯ
Право на участие в XV-то издание на Летен университет ‘2017 в делегацията на Русенския университет “Ангел Кънчев” имат всички студенти на Университета.
Делегацията на Русенския университет се формира от Студентския съвет и всички заявили желание и отговарящи на условията студенти. Делегацията се ръководи от Председателя на Студентския съвет.
Желаещите да вземат участие в проекта следва да попълнят формуляра (по-долу в тази страница).
Краен срок за попълване на формуляра е 31 юли 2017г. !

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ
  1. НПСС поема разходите по организация на състезанието – наем терени, обработка, съдии, времеизмерване, разходите за награди и други организационни.
  2. Студентски съвет поема разходите по транспорт – от Русе до Албена и обратно.
  3. Таксата за участие в размер на 280 лева се поема на 50% от Студентски съвет и участниците следва да заплатят останалите 50% в размер на 140 лева.
Цената включва: 6 нощувки и закуски – на блок маса, 6 обяда, 6 вечери – на блока маса и официален коктейл и концерт за закриването, такса правоучастие в състезателните дни, ползване на басейн.
*При отказ от участие в Летен университет след 4 Август 2017 година, заплатените такси не се възстановяват.

РЕЗЕРВАЦИЯ И ПРЕСТОЙ
  • Настаняването на участниците е организирано в хотел „Добруджа”, к.к. „Албена”. Настаняването става в единична, двойна, тройна стая или апартамент според подадената заявка от Студентския съвет към НПСС и възможността на домакините от к.к. Албена да осигурят съответните стаи.
  • При нанесени частични или цялостни щети върху материалната база на хотела, спортните съоръжения и прилежащите към тях други, нарушителят заплаща в цялостен размер щетите.
  • При необходимост от специални нужди, може да опишете това в заявлението. Участниците в спортните събития следва да представят своето надлежно заверено медицинско удостоверение или да попълнят индивидуална декларация, която гласи, че че сами носят отговорност за възникнали здравословни проблеми и травми по време на “Летен университет” 2017.**** Организаторите си запазват правото да правят промени по условията и програмата на събитието.

След приключване на крайния срок и обработване на заявленията, представители на нашия екип ще се свържат с Вас.
За информация можете да се обръщате към г-н Станимир Бояджиев, Председател на Студентски съвет при Русенския университет и ръководител на делегацията на Русенския университет.
тел. 0897473574, e-mail: studsavet@uni-ruse.bg

<<ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНИЯ>>
ВСИЧКИ ПОЛЕТА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!