Победители от Пролетни спортни игри 2018

По време на състезанието STRONG MAN 2018 бяха наградени победителите в Пролетните спортни игри, в които се включиха близо 300 студенти в турнирите по футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса и бадминтон. Най-добрите отбори и индивидуални състезатели получиха медали и грамоти от председателя на Студентския съвет – Станимир Бояджиев.

Отбор „Спартанци” с капитан Кр  истиян Йорданов – пети курс в специалност „Право” – е най-добрият в турнира по футбол. В баскетболната надпревара първи е отборът с име „Фото смарт”, воден от Радостин Колев – трети курс в специалност „Интернет и мобилни комуникации”. Във волейбола най-добри са „Акулите” с капитан Георги Панайотов – второкурсник от специалност „Право”.

Бяха отличени и победителите в индивидуалните спортове – бадминтон и тенис на маса. Най-добрата състезателка по тенис на маса е Моника Цанева, а при мъжете Добромир Кръстев. В бадминтона на първо място се класира Мартина Маркова, а в мъжкото съревнование – Георги Панайотов.

За първа година се проведе състезанието Алма ринг, в което състезателите трябваше да преминат четири етапа с предизвикателствата – колоездене, дрибъл с футболна топка между конуси, преминаване през стрийт фитнес уреди (препятствия) на открито и спортно катерене в зала по „боулдър” маршрут. Победител при мъжете в Алма ринг е Петър Петров, а при жените – Красимира Севинова.